mila de bos unleash sensuele dans
mila de bos
sensual dance with Mila

Danstraject

Reis naar jouw vrouwelijke kracht

Verlang jij ernaar om je weer voluit vrouw te voelen? Om jouw levensplezier op nummer één te zetten zonder schuldgevoel? Om die juice weer voluit door je aderen te voelen stromen?

In dit danstraject ga je je diep verbinden met je eros, jouw levenskracht. Je gaat haar vrij dansen, met behulp van zes vrouwelijke archetypen. Ieder archetype staat symbool voor een aspect van jouw vrouwelijkheid. 

Ben jij klaar om jezelf een Madame Jeanet peper toe te dienen en meer plezier, sappigheid en kracht te voelen?

Intro avonden in Amsterdam
Maandag 19 september  – 19:45 – 21:15
Maandag 10 oktober – 19:45 – 21:15

Ik gun het jou dat je:

Weer in je broek plast van het lachen

🍓
Je leven vult met plezier en genot en jouw levensgeluk op #1 zet
🍓
Naakt in de zee springt, op de tafel danst en je haar paars verft! Gewoon omdat je daar zin in hebt
🍓
Grommend van genot je geliefde opeet
🍓
Iedere week oppas regelt om een potje te gaan lummelen
🍓 
Je lichaam streelt met handen waar de liefde uit stroomt
🍓
Dat je lijf  heerlijk warm en levendig voelt, omdat je er zo thuis bent
🍓
Je beseft dat de wereld wacht op AL jouw kleuren!
unleash sensuele dans
unleash sensuele dans

Want weet je,

we zijn allemaal opgegroeid met het idee dat je als vrouw nu eenmaal veel GEEFT.

Dat je als krachtige vrouw je zaken op orde hebt. Dat je je shit regelt.

En als er dan kinderen komen, krijg je er dat ingebouwde schuldgevoel bij cadeau.

Jouw behoeften komen steeds meer op de laatste plek, wat maakt dat je lichtje steeds iets meer dooft.

Plezier, genieten en ontspannen worden gezien als een luxe. Egoïstisch om daar teveel tijd voor te nemen.

Logisch toch, dat jouw juice nog maar een kabbelend beekje is in plaats van die enthousiast kolkende rivier?

Hoe meer jij jouw levensgeluk op nummer één zet, hoe meer energie je beschikbaar hebt als moeder, werknemer, lady boss, geliefde, of gewoon als mens.

En daarom vraag ik je…

 

Ben jij klaar voor The Juice?

Wat houdt het in?

Deze dansreis duurt 9 weken en we komen 7 dansavonden samen. Tijdens die avonden ontdek je met de groep hoe de vrouwelijke archetypen zich in jou verhouden. Het bijzondere hier aan is dat we een krachtig veld creëren met elkaar, waardoor je het archetype gemakkelijker zult voelen.  De eerste avond is de openingsavond, daarna staat er iedere avond een ander archetype centraal.

Je kunt de archetypen zien als rollen die je kunt aannemen en waartussen je kunt wisselen op verschillende momenten. Als je maar twee of drie archetypen kent en belichaamt, ontwikkelen deze delen van jou zich tot je persoonlijkheid. Vaak betekent dat dat één of meerdere van de zes archetypen in een winterslaap zijn beland, en dat er delen van jou onderdrukt zijn geraakt. Dat zorgt ervoor dat jouw eros niet vrij kan stromen. Alsof er een kurk zit ergens in jouw lijf, waardoor die juice geremd wordt.

Met de juiste muziek, intentie en oefeningen kun je al jouw vrouwelijke kanten weer vrij dansen. Dit kan ervoor zorgen dat er een enorme hoeveelheid levensenergie vrij komt!

Dans

Waarom doen we dit via dans? In sprookjes, mythen en verhalen over de hele wereld komen dezelfde archetypen voor. De heks, de clown, de maagd, de slet, de duivel.. Soms hebben ze een andere naam, maar hetzelfde karakter.

We gebruiken beweging om de archetypen wakker te maken, omdat jouw lijf die energieën heel goed kent. Je onderbewuste huist in je lichaam en dans is de taal van je lijf. Daarom is het zo’n krachtige tool bij het vrij maken van jouw juice!

Unleash sensual dance course
Unleash sensual dance course

De 6 vrouwelijke archetypen

vrouwelijke kracht sensuele dans mila de bos

de Amazone

Is de vrouwelijke versie van het mannelijke archetype ‘the Warrior’. Zij is pure kracht. Zij voelt heel helder haar grenzen en communiceert ze luid en duidelijk. Woorden zijn vaak niet nodig,  mensen lopen automatisch met een boogje om haar heen.
Ze weet precies waar ze naartoe gaat en gaat niets uit de weg. Ze is gepassioneerd, strijdbaar en vurig.
Boosheid schuwt ze niet, het is een drijfveer voor haar en ze gebruikt het als een kracht. Ze kan als geen ander haar haar emoties releasen, zo blijven ze niet lang hangen.
Ze is het meest mannelijke archetype van deze zes archetypen. In veel vrouwen is de Amazone onderdrukt geraakt, omdat we als meisje ‘lief’ moesten zijn. Assertiviteit en boosheid bij meisjes worden in deze maatschappij vaak niet geaccepteerd. Dit heeft een groot effect op de hoeveelheid levenskracht in vrouwen.
➤ Als je teveel aan het pleasen bent en niet goed je grenzen kan voelen, kan de Amazone je helpen. Als je haar weer terugclaimt, zal je versteld zijn van de transformatie die ze teweeg brengt.

vrouwelijke kracht sensuele dans mila de bos

de Maagd

Is het onbevangen meisje in jou. Ze staat vol vertrouwen in het leven, klaar voor nieuwe avonturen. Haar kwetsbaarheid is voor haar een kracht, ze durft zich te laten zien precies zoals ze is.
Ze is speels en durft vrijuit te dromen.
Ze neemt het leven zoals het komt en danst mee, vol vertrouwen dat het gaat zoals het gaat. Ze belichaamt sensuele onschuld, puur en vrij.
Haar grootste kracht is misschien wel dat ze echt helemaal durft te ontvangen. Als een kat die spinnend geaaid wordt. Het ongemak wat we soms ontwikkelen als we iets ontvangen, is bij haar nog niet aanwezig.
Als je erg gekwetst bent geweest, of als je al jong volwassen moest worden, kan het zijn dat je de Maagd verdrongen hebt. Op dat moment was dat nodig, om jezelf te beschermen, maar nu zorgt die beschermlaag ervoor dat je niet goed in contact kan komen met je gevoel en met je kwetsbaarheid. Dat je je altijd groot probeert te houden.
➤ De Maagd kan jou weer in contact brengen met dit zachte, speelse deel van jou. Ze kan je helpen om weer te durven vertrouwen. Ze laat je zien dat je ook klein mag zijn.

vrouwelijke kracht sensuele dans mila de bos

de Heks

Vertrouwt blind op haar intuïtie en is nog helemaal in verbinding met haar eigen wijsheid. Ze is de brug tussen twee werelden, ze brengt kennis uit de natuur en andere werelden naar de mensen. Ze ziet dwars door de bullshit heen en hoort en ziet wat er echt gaande is. Ze laat zich niet van de wijs brengen door ideeën of meningen van andere mensen. Ze lacht er om en volgt haar eigen pad.
De Heks is thuis in het donker en neemt haar tijd om in het ‘niet weten’ te zakken. Ze weet dat dit ook een deel van de cyclus is en dat daar weer nieuwe inspiratie uit ontstaat. Ze weet precies wat ze kan doen om de antwoorden in zichzelf te vinden. Wandelen, schrijven, dansen, zingen, dromen, of bidden. Iedereen heeft haar eigen manier.
De Heks is niet bang voor de dood. Ze kent haar schaduwkanten en weet pijn en angst te transformeren naar gaves, naar kracht.
Ze is thuis in de wereld van energie, magie en dood en geboorte.
➤ Als je niet weet wat je volgende stap is, of je trekt je te veel aan van wat andere mensen denken, kan de heks je helpen om je eigen pad te gaan.

vrouwelijke kracht sensuele dans mila de bos

de Wilde Vrouw

Belichaamt authenticiteit en  verbinding met de natuur. Ze leeft in het bos, met de dieren en ziet er dierlijk uit.
Het is de Wilde Vrouw die overblijft als alle laagjes van aanpassing wegvallen. Ze rolt door het gras, ligt te spinnen in de zon en springt van boom naar boom. Ze is helemaal trouw aan zichzelf en in contact met haar oerkracht.
De Wilde Vrouw neemt het vaak over als een vrouw aan het baren is. Gehurkt op de grond, grommend en kreunend, zich niet bewust van de mensen om haar heen. Ze is dan helemaal in zichzelf gekeerd en het ritme van haar lichaam heeft het overgenomen.
Jarenlang werden vrouwen die de Wilde Vrouw nog belichamen, opgesloten en weggestopt. Deze vrouwen werden als gekken weg gezet. Daarom is ook de Wilde Vrouw in veel vrouwen onderdrukt geraakt.
➤ Als je het gevoel hebt dat je jezelf teveel aanpast en niet meer weet wie jij nu echt bent en wat jij wil, kan de Wilde Vrouw je helpen om weer bij jouw natuur te komen. Bij wie jij werkelijk bent, voorbij alle verwachtigen en projecties.

vrouwelijke kracht sensuele dans mila de bos

de Lover

Kan voluit genieten van haar lichaam en haar seksualiteit. Ze voelt zich vrij in haar lijf en heeft het lief. Ze eert haar lijf als een tempel. Ze voelt een diepe overgave naar het leven en al haar kleuren, sensaties, smaken en geuren. Het gaat niet alleen over seksualiteit, ze belééft het leven echt. Ze voelt de wind in haar haren, het zand tussen haar tenen, het water dat zacht langs haar huid stroomt. Ze is heel gepassioneerd en vol levenslust.
Haar seksuele levensenergie stroomt vrij door haar lijf en ze geeft expressie aan haar genot. Je vindt haar in je lijf, in je adem, in je zintuigen. In het hier en nu. Ze durft zich helemaal te geven; aan het leven, aan haar geliefde, aan haar ervaring.
De lover wordt helaas vaak negatief weergegeven en er wordt snel geoordeeld over vrouwen die haar belichamen. Als je geniet van seks en daar open over bent word je door velen gezien als slet.
Het is tijd dat we de Lover in ere herstellen!
➤ Zij kan je namelijk helpen om schaamte en schuld los te weken en het leven voluit te leven. Ze helpt je thuis te komen in je lijf en in het plezier!

vrouwelijke kracht sensuele dans mila de bos

de Moeder

Staat in contact met een diepe oceaan van liefde. Ze is die lieve tante die aandachtig naar je verhalen luistert en jou in al je pracht ziet. Ze is de therapeut die niet oordeelt als je haar over je donkerste geheimen vertelt. Ze accepteert je totaal.
Ze kan onvoorwaardelijk liefhebben. Niet alleen de mensen dichtbij haar, maar ook zichzelf. Als jouw innerlijke moeder in het licht staat, heb je jezelf ten diepste lief en accepteer je ook je schaduwkanten.
Vaak wordt de Moeder gezien als een aseksueel archetype, die alleen maar geeft en zichzelf uitput.
Maar een gezonde innerlijke moeder kent haar grenzen en behoeften en weet hoe ze haar lichaam en ziel moet voeden. Ze is ook heel krachtig en beschermend.
In seksualiteit is ze heel zorgzaam en voedend, voor zichzelf en haar partner.
Zij kent de heilige oude kennis over de verbinding tussen hart en pussy en koestert haar lijf met grote devotie.
➤ Dit archetype helpt jou om jezelf helemaal te omarmen en te koesteren en je eigen liefdevolle moeder te worden.

Hoe ik de archetypen ontdekte

Toen ik een aantal jaren geleden in een archetype dansworkshop belandde op een festival, voelde het als thuiskomen. Ik had al veel ‘vrouwenwerk’ gedaan en voelde een diep verlangen om voluit mijn vrouwelijkheid te vieren. Maar vaak miste ik toch iets in deze workshops en trainings. Veel rokken, yoni-eieren, hart openende oefeningen, shakti dansjes, godinnenjurken (die verkocht ik zelfs 😉 ), in elkaars ogen staren en liefde en licht-vibes. 

Op een tantrafestival op Ibiza werden mijn partner en ik gescheiden voor één dag. De vrouwen kwamen samen om in hun vrouwelijkheid te zakken, de mannen doken in hun mannelijkheid. Maar na een halve dag van verbinden met mijn baarmoeder,  elkaar in de ogen staren, elkaars handen vasthouden en zachtjes met onze heupen wiegen kreeg ik er vreselijke jeuk van. 

Ik voelde het niet. De drang om te brullen, over de vloer te kruipen, schoppen, springen en gillen werd zo sterk dat ik besloot om weg te gaan. Ik ging me verbinden met mijn vrouwelijkheid op een manier die ik lekker vond. Ik liet al mijn wilde apenmoves, grommen en krachtige schoppen er uit in onze slaapkamer, liep daarna meteen door naar de heerlijke zee en dook er naakt in. Wat een opluchting!

De rest van de dag genoot ik van de zee, het zand, de zon en later op de dag van mijn partner, die ook de mannenworkshop was ontvlucht. 

Het had gevoeld alsof mijn innerlijke Wilde Vrouw en Amazone schreeuwden en stampten van binnen: “HEY HALLOO ZIJN WIJ OOK UITGENODIGD OP DIT FEESTJE?!!” 
Als de liefdevolle en zachte Maagd en Moeder energie niet gebalanceerd wordt door de rauwe, echte, aardse energie van die twee hier boven, voelt het snel plakkerig en fake voor mij. Als een hart dat ergens in de lucht zweeft, helemaal verbonden met de sterren en het licht, maar zonder voeten in de modder en wortels diep in de aarde.

Toen ik in die workshop met de archetypen belandde, voelde ik eindelijk dat ALLE delen van mij mee mochten spelen. Mijn Amazone had een heerlijke release van opgebouwde frustratie en mijn Wilde Vrouw kroop gevaarlijk over de grond. Het voelde zo knettergoed! Echtheid! Onvervalste kracht! Spugende, schuddende, krassende hekserigheid. Eindelijk was het donker ook welkom. 

Na deze sessie voelde de Maagd veel meer geaard en echt. Geen beleefde glimlach of neppe lievigheid, maar een diep respect voor al die vrouwen die zichzelf zo lieten zien. De verbinding was meteen voelbaar. Het voelt veilig als een vrouw zichzelf in al haar kleuren durft te laten zien. Geen verrassingen, dit is het! Mijn systeem kan diep vertrouwen en ontspannen als ik in een ruimte ben waar we net onze boosheid, tranen, brullen, lelijke gezichten én sexiness hebben vrij gedanst. The whole shabang! Dan straalt er zo’n prachtige authentieke gloed om iedereen heen. Zo’n levendige sprankel in de ogen.

En dat is waarom ik zo gepassioneerd ben over dit prachtige werk met de archetypen. Ze helpen ons om steeds meer de laagjes los te laten die onze unieke kern bedekken. Om thuis te komen bij onze innerlijke vonk, onze stralende ziel.

Unleash sensual dance course

Veiligheid en consent

Consent is de basis van alles wat we doen tijdens The Juice. Je wordt steeds weer uitgenodigd om precies te doen wat voor jou klopt, wat goed voelt. Als je geen zin hebt in een oefening, of het is te spannend, dan doe je het lekker niet, of op je eigen manier.

Ik geloof namelijk niet in dat plaatje met een cirkel waar in staat: ‘Comfortzone’ en die stip ver daar buiten waar bij staat: ‘Groei’. Ik geloof dat als jij stevig met je heerlijke billen in je comfortzone blijft zitten en dan heel voorzichtig met je teentje over de rand voelt, er écht groei mogelijk is.

Als jouw zenuwstelsel kalm is en je voelt je veilig, kan er expansie plaatsvinden. Dan is er ruimte voor nieuwe ervaringen. Daarom besteden we tijdens de warming up tijd aan het reguleren van je zenuwstelsel.

Meedoen met The Juice zal je helpen

💗 Meer zelfliefde te voelen

💗 Een transformatie te ervaren in jouw vrouwelijke kracht

💗 Jouw levensplezier te vergroten

💗 Een diepere verbinding met je lichaam te voelen

💗 Een enorme hoeveelheid levensenergie vrij te dansen

💗 Sprankels in je ogen terug te brengen

💗 Je levenslust wakker te maken

💗 Diepe ontspanning te ervaren

💗 Je kracht te voelen

💗 Jezelf nog beter te leren kennen en accepteren

💗 Voluit te genieten

💗 Levendig en gepassioneerd in het leven te staan!

Unleash sensual dance course
vrouwelijke kracht sensuele dans mila de bos

Je danscoach

“Hi! Ik ben Mila de Bos. Ik geef danscursussen en retreats rond sensualiteit en intimiteit, met heel veel plezier en passie. Dit doe ik het liefst op een speelse manier, met een aanstekelijk enthousiasme. Ik kan intens genieten van mijn lijf als ik dans, het is mijn manier om thuis te komen bij mezelf. 

Ik word er dolgelukkig van als ik een groep vrouwen bij elkaar kan brengen die voluit van hun sensualiteit genieten. Dat ze elkaar aanmoedigen om met die billen te draaien, om te shinen, om helemaal zichzelf te zijn! Dan valt alle concurrentie weg en zijn we allemaal gelijk, hoe verschillend we er ook uit zien. Dan kunnen we elkaar bekrachtigen als vrouwen.

De archetypen hebben mij echt geholpen om nog veel meer mezelf te durven zijn. Expressiever, kleurrijker, kwetsbaarder.. Meer en meer accepteer en vier ik alle delen van mijzelf. En dat maakt het leven zoveel voller en sappiger!”

The Juice is voor jou als:

🍒  je je identificeert als vrouw, of tussen de genders in

🍒  je tussen de 17 en 97 jaar oud bent

🍒  je open staat voor een avontuur met een groep gelijkgestemde vrouw- achtigen

🍒  je graag liefdevolle support wil om jezelf weer helemaal te omarmen 

🍒  je verlangt naar voedende me-time en lekker dansen!

🍒 je nieuwsgierig bent naar deze dansreis, of je nu wel of geen danservaring hebt

The Juice – Danstraject

€270,–

      €240,-

Earlybird korting (tot 11 okt 23:59)

✩     7 dansavonden van twee uur

✩     Waardevolle oefeningen en tools om jouw juice te laten stromen

✩     Rijke inzichten in jezelf

✩     Liefdevolle begeleiding van Mila

✩     Toegang tot The Juice – facebookgroep voor support & connectie

✩     Prachtige playlists per archetype

De 7 dansavonden zijn op :  17 | 24 | 31 oktober  14 | 21 | 28 november & 12 december (7 nov + 5 dec niet)

van 19:45 – 21:45

Locatie: Belcampo Loft, Hannie Dankbaarpassage 33, Amsterdam (de Hallen)

Er zijn twee intro avonden waar je de kans krijgt om te proeven van The Juice. Er is geen verschil tussen deze avonden, je kan kiezen welke datum het beste uitkomt.

Reviews

Grootste cadeau wat ik mijzelf had kunnen geven.
Ik heb zo intens genoten van het ZIJN met een groep vrouwen. Waar ik mijn kwetsbare kleine meisje kon laten zien, mijn krachtige power vrouw en ook mijn stoute, spicy zelf. Heerlijk om aangeraakt, bekeken, bewonderd te worden in een veilige omgeving, zonder dat er iets hoefde te gebeuren.Het voelde als een totale bevrijding om zo volledig te vertragen en het voelen te omarmen. In elk moment. Door ook ruimte te geven aan wat zich op het moment aanbood en niet alleen volgens een draaiboek te werken, voelde deze hele ervaring heel rijk, vol, eerlijk, oprecht, rauw, veilig en liefdevol. Een warm bad die ik meer sisters toe wens.

Relinde

Zo heerlijk om gestimuleerd te worden in het verder ontwikkelen van m’n vrouwelijkheid en zo welkom. Heerlijk om mezelf op dit gebied te ontdekken en elkaar als vrouwen hierin support te geven. Aanrader voor iedere vrouw die van zichzelf en haar lichaam wil leren houden ❤😊

Annette

Ik heb bij je gedanst op Landjuweel in de zomer (archetype dansworkshop). Wat ik je graag nog wil vertellen is hoe bijzonder je workshop is geweest niet alleen op het moment zelf maar ook gedurende de dagen daarna. Als ik deelnemers tegenkwam groeten we elkaar als zusjes en hadden direct een intens gesprek over vrouw zijn en de behoefte, noodzaak, tot support en er voor elkaar zijn. Kortom, je workshop verbond ons het hele festival met elkaar.

Rosalie