Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Valentijnsproeverij van Aanrakingen in de Zevende Hemel – Den Haag

februari 15//9:30 am - 11:45 am

โ‚ฌ60
one day retreat

Een speciale Valentijns- editie van de Proeverij van Aanrakingen!
Deze ochtend serveer ik jullie een proeverij van aanrakingen, waaruit je nieuwe inspiratie kunt opdoen samen. Op het menu staan de heerlijkste aanrakingen die ik ken. Van vederlicht, tot heerlijk stevig. Van zinderend zwoel, tot diep ontspannend.
Aan het einde van deze proeverij kunnen jullie de fijnste ontdekkingen uitwisselen in een heerlijke aanraak-sessie samen. Je zal gaan oefenen met geven en ontvangen en heel specifiek je wensen uiten. Zo leer je je eigen lichaam en dat van de ander nog veel beter kennen.

Koop hier je duoticket!

Tijdens mijn cursussen ontdekte ik dat mensen het vaak maar lastig vinden om aan te geven welke aanraking ze fijn vinden. Vaak komt dit ook doordat ze nog niet zo veel verschillende vormen van aanraking kennen. Ik heb in al die workshops die ik gaf en volgde rond aanraking zoveel inspiratie opgedaan en allerlei creatieve en heerlijke aanrakingen ontdekt, dat ik dit heel graag wil delen. Ik heb zelf ervaren dat het super voedend en fijn is om steeds meer te ontdekken wat ik allemaal lekker vind en op welke manieren ik nu รฉcht heel erg kan genieten en ontvangen. Dan kan ik het ook beter aangeven aan een ander!

๐“Ÿ๐“ป๐“ธ๐“ฎ๐“ฟ๐“ฎ๐“ป๐“ฒ๐“ณ
Je krijgt allerlei verschillende vormen van aanraking aangereikt.
Aan het einde van deze proeverij kunnen jullie alle inspiratie die je opgedaan hebt toepassen in een heerlijke aanraak-sessie samen. Je zal gaan oefenen met heel specifiek je wensen uiten. Vaak denken we namelijk al snel: ‘Ik ben al lang blij dat ik aangeraakt word, ik ga echt geen aanwijzingen geven!’ย  Terwijl het zo’n leuke speels ontdekkingstocht kan zijn, om hier samen mee te oefenen. En je zal zien dat dat eigenlijk heel relaxt is bij het geven, zulke goede instructies! Je hoeft niet zo te gokken of het wel fijn is wat je doet, want je krijgt steeds heel duidelijk uitgelegd wat de ander fijn vindt.
๐“ฅ๐“ธ๐“ฎ๐“ญ๐“ฎ๐“ท๐“ญ๐“ฎ ๐“ช๐“ช๐“ท๐“ป๐“ช๐“ด๐“ฒ๐“ท๐“ฐ
Als je precies die aanraking ontvangt, waar jij ontzettend van kan genieten, dan is dat diep voedend en helend. Het laat je zenuwstelsel ontspannen en laadt je weer helemaal op. Het geeft een veilig gevoel en je maakt een heerlijke dosis oxytocine aan. Oxytocine staat bekend als het knuffelhormoon en versterkt het gevoel van vertrouwen en verbinding en vermindert stress. Reden te meer om te ontdekken welke aanrakingen jou diep laten ontspannen en genieten!
๐“ฅ๐“ธ๐“ธ๐“ป ๐”€๐“ฒ๐“ฎ
Voor (gelegenheids-)koppels. Je kunt je aanmelden met je geliefde, je beste vriend(in), een fijne kennis, of met een leuke date. Ook met een goede vriend(in) kun je samen ontdekken wat je fijn vindt, het kan een hele fijne verdieping geven aan je vriendschap. Weer eens wat anders dan wijntjes drinken samen en kletsen!
Je hebt geen ervaring nodig met dit soort workshops, het is laagdrempelig en het ondergoed blijft aan. Je wordt uitgenodigd en begeleid om alleen te doen wat goed voelt en je grenzen helder aan te geven.
๐““๐“ฎ๐“ฝ๐“ช๐“ฒ๐“ต๐“ผ
๐“›๐“ธ๐“ฌ๐“ช๐“ฝ๐“ฒ๐“ฎ
Onder de Bonenrank
Koningin Emmakade 133
Den Haag
๐““๐“ช๐“ฝ๐“พ๐“ถ ๐“ฎ๐“ท ๐“ฝ๐“ฒ๐“ณ๐“ญ
15 februari 2023
9:20 –ย  ย deuren open, thee staat klaar
9:30 –ย  ย start
11:45 – einde
๐“˜๐“ท๐“ฌ๐“ต๐“พ๐“ผ๐“ฒ๐“ฎ๐“ฏ
Water/thee en lekkers
๐“Ÿ๐“ป๐“ฒ๐“ณ๐“ผ
Earlybird: โ‚ฌ60,- per duo
(tot 8 februari 23:59)
Regular bird: โ‚ฌ70,- per duo
๐“œ๐“ฎ๐“ฎ๐“ท๐“ฎ๐“ถ๐“ฎ๐“ท
โœง Sensatie Items *
โœง Laagjes kleding
โœง 1 Grote handdoek/hamamdoek per duo
* Sensatie items – zijn voorwerpen die je kunt gebruiken bij aanraking. Duik hiervoor vooral ook even je keuken in!
Je kunt denken aan een:
>> vork * pizzaslicer * haarborstel (tip!) * zacht stofje * bierdopje * veer *ย  koude steen * hoofdspin * garde * of andere massage tools.

Gegevens

Datum:
februari 15
Tijd:
9:30 am - 11:45 am
Kosten:
โ‚ฌ60
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

De Zevende Hemel
Laan van Meerdervoort 190
Den Haag, Nederland
+ Google Maps