Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Unleash – One Day Retreat ~Nijmegen

juni 25//10:00 am - 5:00 pm

€150
unleash sensuele dans
Een dag om je Sensualiteit en Vrouwelijke kracht te vieren!
Door Sensuele bewegingen leer je je lichaam beter kennen en zal je je meer zelfverzekerd gaan voelen. Een verrijkende dag voor iedere vrouw die zich meer thuis wil voelen in haar lichaam en sexy in haar vel!
In de ochtend staat zachte sensualiteit en belichaming centraal. Via langzame bewegingen breng je je brein en lichaam in hetzelfde tempo, waardoor je makkelijker kan ontspannen. Je smelt als het ware in je lichaam. Vanuit die ontspanning ga je je sensualiteit van binnen uit aanwakkeren door heerlijke bewegingen. Je danst echt voor je eigen plezier, in de veilige bedding van een vrouwengroep.
In de middag gaan we over de vloer glibberen! Oftewel РLiquid Motion moves doen. Met deze verrukkelijke dansvorm leer je hypnotiserende moves over de vloer die je uiteindelijk allemaal zelf aan elkaar kan plakken. Dit doen we op de beste glibbervloer die er is; de zachte ̩n gladde dojo vloer in Cordium! Mijn favoriete plek om over de vloer te dansen.
Het gaat er niet om dat je de moves perfect leert doen, maar om helemaal te genieten van je beweging. Dan kan beweging een ingang worden tot jouw ‘Pleasure’ en kun je het inzetten om er ontzettend van te genieten! En als jij écht geniet van je dans, hypnotiseer je ook degene die naar je kijkt.
𝓥𝓸𝓸𝓻 𝔀𝓲𝓮
Voor iedereen die zich identificeert als vrouw of tussen de genders in, van 17 – 107 jaar oud.
Je hebt geen danservaring nodig en je hoeft ook niet lenig of flexibel te zijn om mee te doen. Als jij zin hebt om je sensualiteit vrij te dansen en te genieten, dan ben je welkom!
𝓞𝓿𝓮𝓻 𝓜𝓲𝓵𝓪
Haar enthousiasme en speelsheid is aanstekelijk en nodigt je uit om je sensualiteit en vrouwelijke kracht te vieren. Ze werkt met Sensuele Dans en de Archetypen en is zeer gepassioneerd om je weer thuis te laten komen in je lijf. In haar danscursussen en retreats maak je jouw erotische onschuld, je speelsheid en je levenskracht wakker.
𝓓𝓮𝓽𝓪𝓲𝓵𝓼
𝓛𝓸𝓬𝓪𝓽𝓲𝓮
Grote benedenzaal in Cordium
De Ruyterstraat 65, Nijmegen
𝓓𝓪𝓽𝓾𝓶 𝓮𝓷 𝓽𝓲𝓳𝓭
25 juni 2022
10:00 – 17:00 uur
𝓘𝓷𝓬𝓵𝓾𝓼𝓲𝓮𝓯
Heerlijke vegetarische lunch
𝓟𝓻𝓲𝓳𝓼
€150,-

Gegevens

Datum:
juni 25
Tijd:
10:00 am - 5:00 pm
Kosten:
€150
Evenement Categorie:

Locatie

Cordium Nijmegen
de Ruyterstraat 65
Nijmegen, Nederland